درمان اعتیاد به هروئین، چند روز طول می کشد؟ 07642228010

درمان اعتیاد به هروئین، چند روز طول می کشد؟ 07642228010

1402/1/9 130 0

درمان اعتیاد به هروئین، چند روز طول می کشد؟ 07642228010

با مصرف هروئین، احساسات خوشایندی در افراد بوجود می آید و همین حالات باعث گرایش مجدد فرد به مصرف خواهد شد.

درمان اعتیاد به هروئین، چند روز طول می کشد؟ 

با مصرف هروئین، احساسات خوشایندی در افراد بوجود می آید و همین حالات باعث گرایش مجدد فرد به مصرف خواهد شد. تاثیرات این ماده مخدر بسیار فرار و کوتاه مدت است و حداکثر تا یک دقیقه تداوم خواهد داشت و فرد برای تجربه مجدد آن مجبور است میزان مصرف خود را افزایش دهد، چون دچار حالت تحمل شده و تاثیرات مصرف هروئین کاهش یافته است.

مواد مخدر هروئین

تاثیرات مصرف این ماده مخدر باعث کاهش احساس اضطراب، خشونت، پرخاشگری و بیقراری می شود، اما این احساسات موقتی است و به سرعت با علائم محرومیت و درد بیشتر جایگزین می‌شود و فرد برای رهایی و جلوگیری از دردهای ایجاد شده در اثر علائم محرومیت مجبور به افزایش مصرف می باشد. برخی از علائم محرومیت هروئین عبارتند از :

تعریق بسیار زیاد

گرفتگی و دردهای عضلانی

سیخ شدن موها

بی‌قراری

آب‌ریزش شدید بینی و چشم

خمیازه شدید

از دست دادن اشتها

احساس لرز

تحریک پذیری زیاد

بی‌خوابی

اسهال

بیشتر بخوانید: درمان اعتیاد به تریاک، چند روز طول می کشد؟

علائم مصرف هروئین 

مهم ترین عوارض و نشانه های مصرف هروئین عبارتند از:

رخوت و سنگینی

آبسه‌ها یا ورم‌های چرکی

سرخوشی بیش از حد

مردمک‌های جمع شده

خارش شدید پوست

زخم‌های متعدد در بازوها و پاها

متوقف شدن دردهای جسمانی

تهوع و استفراغ

تعریق زیاد

تکرر ادرار

خشکی دهان

تنفس کند

بعضی وسایل مصرف هروئین در محیط زندگی فرد نیز می تواند نشانه مصرف این ماده مخدر باشد، مهمترین آنها عبارتند از:

پودر جوهر لیمو

آبلیمو

تکه های کوچک زرورق سوخته یا دستمال کاغذی

تکه های باریک مقوای نیم سوخته

بسته های کوچک بادکنکی هروئین

سرنگ مستعمل

کیسه های کوچک نایلونی با ته مانده هروئین

اسکناس لوله شده برای مصرف استنشاقی

نوار لاستیکی برای بستن رگ ها

کلینیک ترک اعتیاد در میناب

روش صحیح ترک هروئین

مصرف هروئین مانند دیگر مواد مخدر باعث ایجاد وابستگی های جسمانی و روانی می شود و برای ترک هروئین نیاز به دریافت خدمات روانپزشکی و روانشناسی و روان درمانی و مشاوره خواهد بود؛ چون فقط ترک اعتیاد کافی نیست و جلوگیری از بازگشت مجدد به مصرف نیز مرحله بسیار مهمی است، به همین دلیل کلینک مهر توصیه می کند برای ترک اعتیاد به هروئین در منزل اقدام نکنید و انجام مراحل ترک را به متخصصین این حوزه بسپارید.

بیشتر بخوانید: چگونه مصرف شیشه موجب اعتیاد می گردد؟ 

ترک هروئین در خانه

یکی از باورهای اشتباه بیماران وابسته به هروئین؛ امکان ترک اعتیاد در خانه است. با توجه به شدت اعتیادآوری روانی و جسمانی هروئین، این نوع ترک و درمان نه برای بیماران مفید نیست؛ بلکه باعث بروز علائم ترک در آنها می شود و با برهم ریحتگی سیستم جسمی و روحی ترک درست و علمی را نیز با مشکل مواجه می سازد چون فرد به دلیل سابقه شکست ترک به روش نادرست از استفاده درست و علمی روش های ترک سر باز خواهد زد.

بعضی علائم ترک عبارتند از:

 مشکلات و بیماری های گوارشی

پرش عضلانی

 درد مفاصل و استخوان ها

 لرز

احساس گر گرفتگی

ترک هروئین با متادون

متادون درمانی، یکی از روش های درمان اعتیاد به هروئین است، اما این روش تنها باعث تغییر نوع مخدر می شود؛ یعنی اعتیاد از هروئین را به متادون تغییر می دهد و شخص مصرف کننده برای دستیابی به بهبود کامل باید مجددا اقدام به ترک متادون نماید.

بهترین روش ترک هروئین

اولین قدم برای ترک هروئین یا هر ماده مخدر دیگر، سم زدایی است. بیمار در مرکز ترک اعتیاد بستری می شود تا درمان تحت نظر درمانگران، مشاورین، روانپزشک و روانشناس انجام گیرد و سموم مخدر از بدن بیمار خارج شود. 

بیشتر بخوانید: پس از مصرف شیشه فرد در بدن چه اتفاقی می‌افتد؟

مهمترین مراحل درمان کنترل شرایط بیمار بعد از درمان بیماران توسط جلسات مشاوره است، این جلسات بعد از ترخیص بیمار باید تداوم داشته باشد تا از لغزش و وسوسه مصرف مجدد جلوگیری بشود و علاوه بر سلامت جسمی، سلامت روانی بیمار نیز دوباره به دست بیاید.

کلینیک ترک اعتیاد مهر میناب اولین مرکز خصوصی ترک اعتیاد در شهرستان میناب به سرپرستی دکتر مهدی افشاری با سابقه 4000 بیمار تحت درمان از بدو تاسیس تاکنون، آماده ارائه خدمات تخصصی از جمله سم زدایی درمان نگهدارنده با استفاده از متادون، اپیوم و بوپره نورفین مشاوره فردی و خانوادگی گروه درمانی در میناب می باشد. این مرکز با کادری متخصص، با تجربه و کارآمد و محیطی کاملا تخصصی، آماده است تمام تبحر و توانایی خود را در خدمت عزیزان مورد نیاز به ترک اعتیاد قرار دهد.

جلوگیری از مصرف مجدد

ممکن است بیمار در زمان درمان، با علائم ترک رو به رو شود، بروز این علائم یکی از عوامل مصرف مجدد است و به همین علت وضعیت باید پایداری بیمار کنترل شود. بهترین روش مقابله با این وضعیت، ادامه جلسات مشاوره است، انجام برخی مراحل دیگر، کمک بسزایی به بیمار خواهد نمود:

مصرف مسکن

بسیاری از بیماران پس از درمان، برای کنترل بعضی حالات پس از ترک؛ اقدام به مصرف مسکن ها می کنند که بهتر است بدانید؛ هرگز خارج از دستور و اطلاع پزشک نباید اقدام به مصرف مسکن ها نمود، چون مصرف بی رویه مسکن ها یکی از اصلی ترین علل بازگشت به مصرف دوباره خواهد بود.

عدم قطع مصرف دارو

توصیه می شود مصرف داروی تجویز شده توسط پزشک؛ تحت هیچ شرایطی قطع نشود.

ترک اعتیاد در میناب

تغییر سبک زندگی 

یکی از روش های موثر در کنترل عدم بازگشت به اعتیاد، تغییر ،داب و سبک زندگی است. توصیه کلینیک مهر میناب همیشه این بوده که تا بعد از ترک، عادت ها و تفریحات سالم را جایگزین رفتارهای قبلی کنند و برای مقابله با وسوسه مصرف، از ورزش، تغذیه مناسب، تفریحات جدید و معاشرت خانوادگی غافل نشوند.

بیشتر بخوانید: عوارض مصرف داروهای افیونی 

حالات روحی و جسمانی بعد از ترک

بعد از ترک هروئین، ممکن است بیمار دچار سندروم محرومیت از هروئین شود که این سندورم با علائم جسمانی و روانی مانند پرش عضلانی، عدم تمرکز، خمیازه پی در پی در صورت بی خوابی، تهوع و استفراغ، هذیان گویی، اختلال حواس و نوسانات خلق و خو همراه خواهد بود.

نکته قابل توجه این است که شدت این علائم به شرایط جسمانی بیمار و دوز مصرفی آنها بستگی دارد و باید حتما زیر نظر پزشک کنترل شود و این موارد ضرورت مراجعه بیماران را به کلینیک ترک اعتیاد دوچندان می کند.

نظرات کاربران پیرامون این مطلب

انصراف از پاسخ به کاربر
 


×

چطور میتونم کمکت کنم؟